energie voor Afrika - de Crank Box voor licht

Vacature vrijwilliger productontwikkeling

 

  vacature vrijwilliger productontwikkeling | vacature vrijwilliger marketing | vacatures

 

 

Ecosoft is op zoek naar vrijwilligers die willen helpen bij de productontwikkeling. Het onderzoek naar energieproducten voor de derde wereld kost zeer veel geld. Wij zouden zeer gebaat zijn bij de hulp van deskundigen in ons vakgebied die als vrijwilliger een aantal uren per week aan de projecten van Ecosoft willen werken. De gedachten gaan uit naar jong gepensioneerden met een passie voor techniek en ontwikkelingsproblematiek. In het bijzonder is er behoefte aan de volgende deskundigheden:

 

Ontwerp van elektronische schakelingen

Het gaat om schakelingen die energie opvangen van diverse bronnen die in de derde wereld beschikbaar zijn. De Crank Box kan als voorbeeld dienen. Er zijn echter verschillende technieken mogelijk die het elk waard zijn om te worden uitontwikkeld. Vereist is kennis van schema en printontwerp en moderne componenten. Vanzelfsprekend wordt gewerkt met up to date software zoals Ultiboard. Vanzelfsprekend is het budget aanwezig om proefprinten te laten maken en op te bouwen.

 

Industriële vormgeving

De mechanische uitvoering en de behuizing vormen een belangrijk aspect van onze producten. Alles moet zeer robuust zijn en onder zware omstandigheden kunnen worden gebruikt. Een goede vormgeving is van doorslaggevend belang bij het gebruik van de producten. Wij werken met moderne CAD software zoals Solid Works. Het budget is aanwezig om prototypes en plastic injectie mallen te maken.

 

Wat wij bieden

Ecosoft biedt uitdagende opdrachten aan.  Alle producten worden ontwikkeld met het oog op een betere wereld en een beter milieu. Omdat het gaat om vrijwilligerswerk heeft de medewerker een grote mate van vrijheid bij de uitvoering van zijn werkzaamheden. Ecosoft neemt de kosten van materialen en modellen en alle overige onkosten voor zijn rekening. Alle werkzaamheden worden begeleid door een medewerker die25 jaar ervaring heeft met productontwikkeling. Indien de persoonlijke situatie van de medewerker dit nodig maakt is er ruimte voor een  bescheiden vergoeding.

 

Wat wij vragen

Wij vragen een relevante opleiding en werkervaring. Verder vragen wij ervaring met CAD software omdat alle ontwerpen worden geproduceerd op basis van CAD bestanden.   Indien het bovenstaande uw belangstelling heeft gewekt, neemt u dan contact op met: Rik Eppens – eppens@ecosoft.info tel. 079 3460616

 

 

 

 

 

 

english
nederlands
suomi

 

home

about ecosoft

products

order

partners

news and history

downloads

links

search

contact