energie voor Afrika - de Crank Box voor licht

Vacature vrijwilliger marketing

 

  vacature vrijwilliger productontwikkeling | vacature vrijwilliger marketing | vacatures

 

 

Ecosoft is op zoek naar een vrijwilliger die de marketing van de producten wil organiseren.  Onze gedachten gaan bijvoorbeeld uit naar een jong gepensioneerde die zich enkele uren per week wil inzetten voor de ontwikkelingssamenwerking.

De contacten met geïnteresseerden in de distributie van onze producten in minder ontwikkelde landen zijn zeer arbeidsintensief. Er zijn grote culturele verschillen, er zijn NGO’s met een verschillend verwachtingspatroon, de financiering is steeds een probleem.

Het onderzoek naar energieproducten voor de derde wereld kost zeer veel geld. Om die reden ontstaat steeds meer de noodzaak om ook omzet te maken en inkomen te genereren door middel van de verkoop van Ecosoft producten in Europa.

Op dit uitdagende werkterrein heeft Ecosoft hulp nodig van iemand die:

 

Wij bieden 

Ecosoft biedt een uitdagend werkterrein. Alle producten worden ontwikkeld en verkocht met het oog op een betere wereld en een beter milieu.
Omdat het gaat om vrijwilligerswerk heeft de medewerker een grote mate van vrijheid bij de uitvoering van zijn werkzaamheden.
Ecosoft neemt reiskosten, communicatiekosten en alle overige onkosten voor zijn rekening. Indien de persoonlijke situatie van de medewerker dit nodig maakt is er ruimte voor een  bescheiden vergoeding.

Indien het bovenstaande uw belangstelling heeft gewekt, neemt u dan contact op met: Rik Eppens – eppens@ecosoft.info tel. 079 3460616

 

 

 

 

 

 

 

english
nederlands
suomi

 

home

about ecosoft

products

order

partners

news and history

downloads

links

search

contact