energie voor Afrika - de Crank Box voor licht

partner organisaties

 

 

  daey ouwens fund | tanzania home power systems | rural energy foundation | oneworld

 

Tanzania Home Power Systems

 

Tanzania Home Power Systems (THPS) is de distributie organisatie van Ecosoft in Dar es Salaam, Tanzania. Omdat Tanzania de werkelijke thuismarkt is van het Zoetermeerse bedrijf Ecosoft zijn wij in staat om de producten ook werkelijk aan te passen aan de wensen van de markt.

 

Verkoper van THPS op pad met de Crank Box

 

Tanzania Home Power Systems (THPS) is de distributie organisatie van Ecosoft in Dar es Salaam, Tanzania. Omdat Tanzania de werkelijke thuismarkt is van het Zoetermeerse bedrijf Ecosoft zijn wij in staat om de producten ook werkelijk aan te passen aan de wensen van de markt. Wij krijgen dagelijks feedback vanuit Tanzania en weten hoe en waar onze producten worden gebruikt. Als gevolg van deze ervaring in het veld is de Crank Box nauwkeurig aangepast aan de wensen van de gebruiker.

 

THPS en Ecosoft werken nauw samen in het project Introductie Crank Box in Tanzania. Dit project heeft een subsidie ontvangen van het Daey Ouwens Fonds, beheerd door agentschap NL. De subsidie stelt ons in staat om de organisatie in Tanzania verder uit te bouwen.

 

Tanzania Home Power Systems
terug naar Partner Organistaties

 

 

 

 

 

 

english
nederlands
suomi

 

home

over ecosoft

producten

bestel

partners

nieuws en geschiedenis

downloads

werken voor ecosoft

links

search

contact